onsdag 19 december 2012

Lucka 19 - Nordsjö Idé & Design


Dagens lucka presenteras i samarbete med Nordsjö Idé & Design. Många är vi som har tänkt använda delar av julledigheten till att fixa till där hemma och idag har du chansen att vinna ett presentkort på 2000kr till ditt projekt.

För att vara med och tävla behöver du bara svara på följande frågor;

1. Vad skulle du använda presentkortet till om du vann? Motivera kort.

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på Facebook eller maila till itsahouse@hotmail.com, märk mailet Nordsjö. 

Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad och vi säger grattis till Maya Eriksson! Ett mail väntar i din inbox!

Tävlingen hålls öppen ett dygn och så snart en vinnare utsetts uppdateras detta inlägg med info. Vinnaren utses av Nordsjö Idé & Design och ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

128 kommentarer:

 1. Jag skulle målfixa i lägenheten. Skulle va roligt att få frächt när jag precis ska bli sambo.

  Mvh Linda Hallman
  kolydia@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag skulle sätta upp en liggande träpanel på en vägg i vardagsrummet i vårt nya radhus:)

  Med vänlig hälsning, Ida Abrahamsson
  Idana_11@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej!
  I höstas köpte vi vår första lägenhet och sedan dess har vi levt i ett mindre renoveringskaos. Nu är alla ytor grundade och fixade men den personliga prägeln är kvar att sättas.
  Vi skulle därför använda presentkortet till att tapetsera i hallen så att man blir glad varje gång man kliver in genom ytterdörren. Hallen är det första ens gäster (och en själv ser) när man kommer hem till något och vi vill att både vi och våra vänner och familj ska känna sig välkomna och glada när de kommer hem till oss!

  Ha en trevlig dag!
  Hälsningar
  Anna H
  (Annahybrant@gmail.com)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag skulle springa fortare än kvickt och köpa mig en riktigt bra takfärg! Bort, bort med den takpanelen som fortfarande är omålad (hua!).
  Kram Vanja.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. En riktigt snygg tapet! Kanske från Miss print eller Ferm living.

  SvaraRadera
 7. Jag skulle köpa mängder med färg och börja måla alla ommålningsprojekt vi har här hemma med start av dotterns skolbänk som hon dagligen påminner mig ska vara blå.
  /Erika

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Om jag vinner skulle jag använda presentkortet till att göra om min hall, nya tapeter och en ommålning av trappen, minska ned furun och måla den vit, det skulle bli så mycket ljusare då. Man vill ju gärna att besökare som kommer skall känna sig välkomna, som det ser ut nu vill man bara rusa förbi. Så jag hoppas verkligen på denna chansen till att göra nytt.

  God Jul på dig och tack för en spännande kalender

  lottahellstrm@yahoo.se

  SvaraRadera
 9. Nästa år kommer skatten till magen i världen och vi vill renovera vardagsrummet före. Så ett bidrag till tapeter vore alldeles underbart! /Sofi

  SvaraRadera
 10. Om jag vann skulle jag dels köpa en sista färgburk till tvättstugan, och dels färg till trapphuset - mina två pågående projekt just nu!

  SvaraRadera
 11. Ohhh vilken fin tävling!

  Jag har ett helt hus som ska målas och fixas med, och om jag skulle vinna ett presentkort skulle lyckan vara gjord OCH jul och januari vara räddad för då skulle jag gå fullkomligt loss på allt fint som Nordsjö Idé & Design har, en snygg fondtapet eller varför inte ett vackert golv :)

  God jul önskar Sara

  snallasara@hotmail.se

  SvaraRadera
 12. Oj du det hade gjort nytta här vill jag lova.
  Vi ska renovera köket, måla o hallen & tapetsera sovrummet så nog hade det kommit till användning :)
  Hoppas hoppas !

  linaeckerstrom@hotmail.se

  SvaraRadera
 13. Jag skulle använda presentkortet till att fixa iordning vår mörka och tråkiga hall! Jag tycker det är viktigt att mötas av en fräsch och välkomnande hall när man kommer hem!

  Kram Jenny
  jennylindberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag skulle använda de pengarna till att köpa riktigt bra färg och måla om våra köksluckor. En renovering light.
  Blir det något över hade jag köpt mer färg och målat köksmöblerna så de fått en enhetlig färg.

  SvaraRadera
 15. Om jag vann skulle pengarna användas till färg till våran inredda vind. Den är i orginal inredd i brunlaserad furu o andas mörker o sorg. MYCKET vit färg kommer det att gå åt men oj vad mycket ljus o glädje det kommer spridas!

  mvh Jessica_edqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag har en massa möbler som jag önskar måla i vitt.
  För mej ett litet större projekt, men ett presentkort skulle ju verkligen sitta perfekt!! Det behövs en liten make-over då och då! Så hoppas jag lucka 19 kan få! :)

  God Jul önskar Susanne
  gotland@speedmail.se

  SvaraRadera
 17. Hej
  Jag skulle tapetsera vår hallvägg. Just nu är den bara kallt betongfärgad och tråkig. Den har sett ut så i 1,5 år nu. Vi måste ta tag i detta och ge vår lägenhet lite färg!
  Hälsningar Christine
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag skulle köpa färg och golv och ta tag i projektet som fått vänta längst här hemma; hallen. Övermålad gammal vävtapet och en ful brun plastmatta möter vi varje dag. Vore skönt att komma hem och känna sig varmt välkommen av en hemtrevlig och fräsch hall.

  SvaraRadera
 19. Jag skulle köpa tapeter. Köpte hus i somras och vi har tre rum som vi inte hunnit renovera än. Så där behövs fräschas upp! Ett ska bli lillans rum så någon barntapet behöver införskaffas. Martina_holst@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Om jg vann? Då skulle jag köpa den där 10 liters hinken med min perfekta puderrosa färg och måla bort allt det röda i vårt sovrum.

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Flyttar från en två till en fyra i februari, och den nya lägenheten behöver en hel del färg och fix! Så för det presentkortet skulle det nog bli någon fin tapet till sonens rum och även någon härlig fondvägg i vardagsrummet! Det skulle verkligen vara guld värt då vi flyttar när vi har det som sämst ekonomiskt....föräldrapenningen gör att det finns många hål att fylla ;)

  meier.ida@gmail.com

  SvaraRadera
 22. Här hemma är det vår 1 årings rum som behöver rustas upp, skulle vilja få det mysigt och lekfullt :-)

  SvaraRadera
 23. Boende vi ganska nyligen bytt, här är allt vitt, fräscht och nytt! Även om vi tycker det är bra, vore det ju roligt att vara lite mer färggla´. Så högt på vår "to-do"-lista står, att vi ett rum eller två målat får!

  Vänliga hälsningar Jessica

  jessicasagre@gmail.com

  SvaraRadera
 24. fortsätt att renovera vår vill i Vännäsby, som just nu står still pga av inga pengar helt enkelt.. Så att vinna ett presentkort på 2000:- vore ju TOPPEN !! Kanske en grön härlig hall, men snygg matta.. oj så härligt det vore..
  //elisabeth
  elis_ohman@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Den var superlätt! Jag skulle äntligen få gjort färdigt hallen som stått halvfärdig i två år. Jag har målat nere-delen men ingenting finns upp i trappen, och trappen är bara halvfärdig. Det har liksom blivit en följetong att vi aldrig gör klart!! ;)
  Tjingeling ekeroth.eva@gmail.com

  SvaraRadera
 26. Om jag vann ett presentkort skulle jag tapetsera och måla hallen som verkligen behöver en förvandling, den är liiiiten, helt vit och ett fult städskåp (som också det skulle tapetserats bort). Om det blir något över skulle jag måla vår IKEA bekväm pall i cerise/rosa.

  SvaraRadera
 27. Pengarna tog slut så köksrenoveringen står stilla hela december! Jag skulle lägga pengarna på riktigt bra färg till köksskåpen och till väggarna i köket.

  SvaraRadera
 28. Vi börjar renovera vårt hus i februari, alltså det kan bli ett mycket användbart vinst för oss.
  Anita

  SvaraRadera
 29. Med tvillingar på snart 4 år som slåss och vill ha eget rum så skulle färg vara så perfekt att vinna. Då kan kontoret/förrådet som ser för hemskt ut få färg på väggar och tak. Tänk vilka glada barn jag skulle få då! :D

  SvaraRadera
 30. Om jag skulle vinna hade jag äntligen kunnat renovera i källaren. Idag är den mörk o murrig, lite ljus färg skulle verkligen bli ett lyft!
  Ida
  imth78@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Till vår tråkiga furuhall som behöver sig ett rejält lyft. Ser framför mig en fotovägg på barnen med en snygg målad bakgrund!

  /Sara

  saram85@spray.se

  SvaraRadera
 32. Å då skulle vi äntligen fixa iordning vårt vardagsrum/matrum/kök. Det är idag vit målat och av någon anledning så har spikarna börjat lysa igenom. Om jag säger som så att huset är från 46, spikhuvudena va stora då och de har inte snålat. Så ser våra vita väggar prickiga ut. Så har vi haft det nu i två år och det är inte kul...

  SvaraRadera
 33. Jag skulle använda presentkortet till att uppdatera min 8 åriga sons rum. Han tycker att det är tråkigt med barntapeter. Svart vill han ha i rummet, målat eller tapet är ej bestämt. Som tur är har Nordsjö Idé och design båda delar!
  mvh
  Sara Olsson

  SvaraRadera
 34. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren... skulle vi fortsätta renovera vårt hus, barnen skulle få sina egna rum klara. Äntligen...

  SvaraRadera
 35. Glömde min mailadress "Anonym" eva.algamo@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Om jag vann skulle jag köpa tapeter till tjejens rum som hon har tjatat om sedan vi flyttade in för ca 2 år sedan...Även vit färg till hennes furu tak så att det blir ljusare i hennes rum.

  SvaraRadera
 37. Även jag glömde min mail adress: Petraelm@yahoo.se

  SvaraRadera
 38. Ann-sophie visby19 december, 2012

  Hej, om vi vann så skulle vi göra klart lillemans rum, vi har satt upp en ny vägg och behöver göra insidan, med vitpanel och en vägg med någon fin färg.

  Tack för en inspirerande blogg, min man kollar in den också :)Han är jätte förtjust i badrummet.

  Ann-sophie@lycos.com

  SvaraRadera
 39. Lida
  Jag skulle köpa tapeter till vardagsrum, gamla är slitna och trista

  SvaraRadera
 40. Jag skulle göra om i sonens rum. Som blivande 5 åring tycker han att hans rum är alldeles för ocoolt och jag är beredd att hålla med honom.

  SvaraRadera
 41. Jag skulle ge detta till min sambos föräldrar som håller på att totalrenovera hela kåken. Det kostar skjortan så ett presentkort till dem hade vart tacksamt. Annars skulle jag köpa nya tapeter, ifall jag behåller det själv.

  Camilla
  cami.sjo@gmail.com

  SvaraRadera
 42. Vi har precis köpt vårt första egna lilla hus och det är såååååå mycket man vill göra. Men man får ransonera bland alla otåliga önskemål.

  Tapeter till hallen står högt på önskelistan men lågt på priolistan... Det är ett stort behov att byta dem då vi har några nu som suttit sedan början på 90-talet... TÄNK vad smaken kan ändras genom åren. :P

  lina@linagardelid.com

  SvaraRadera
 43. Jaaa!!! Vårt kök behöver nya tapeter och Wallpapers by Scandinavian Designers ligger och ruvar bland all inspiration. Tänk om de kunde rulla hitåt ...
  annelie_andersson@glocalnet.net

  SvaraRadera
 44. Å å å Jag skulle ta tag i pojkarnas rum som nu har blåblommiga tapeter a la 80-tal och en tillhörande blå heltäckningsmatta. De förtjänar en roligare start på det nya året. Glad vinter!

  SvaraRadera
 45. Jag skulle måla om in min treårige pojkes rum, i någon nyans av mint (min nya favoritfärg). Han behöver få ett rum som passar en STOR pojke nu :-)

  Emma W
  emmawesterlund@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Jag tror att jag skulle göra om vårt allrum och krydda med lite färg. Idag är allt vitt, lite för vitt!

  Johan K
  eeyoore@msn.com

  SvaraRadera
 47. Som vi har längtat! I vår drar vi igång vår stora köksrenovering. Vägg ska slås ut och och det lilla köket skall få nytt liv! Nu håller jag tummarna! Karin@nordproduktion.se

  SvaraRadera
 48. Jag skulle faktiskt spara presentkortet. För vi håller på att köpa hus och hoppas att det är vår tur snart snart..

  ;)

  Trevlig Onsdag

  SvaraRadera
 49. Helt klart våran källartrapphus med furutak räcke av ett gammalt och snart trasigt rep, stänktapeter och en brun trapp klädd i en grön murrig heltäckningsmatta, lite ljusa färger skulle verkligen liva upp.

  SvaraRadera
 50. Jag skulle använda det till målarfärg, en grå nyans som vi ska måla om sonens rum med ;)

  Kram ullis

  SvaraRadera
 51. Utan tvekan Sven Markelius pythaogras-tapet. En explosion av färg och form som jag vill se på varenda vägg och möbel i huset :)

  /Pauline

  p_ahlner@hotmail.com

  SvaraRadera
 52. Ann-Charlotte Larsson19 december, 2012

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja måla om min utflyttade sons rum så att det inte känns lika ledsamt att vara där (saknar honom så mycket).
  Mvh
  Ann-Charlotte
  leifdottir@gmail.com

  SvaraRadera
 53. Precis köpt hus och misstänker att det kommer gå åt måååånga liter färg. Denna vinst skulle vara en god hjälp på vägen. Hälsningar Camilla Nilsson

  C.nilsson80@gmail.com

  SvaraRadera
 54. Jag skulle måla om mina möbler. Har mycket möbler i mörka färger som jag vill ha vita, så i stället för att köpa nytt skulle jag köpa färg för presentkortet för att måla om allt i vitt!

  www.amsele_frida@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska vara:

   amsele_frida@hotmail.com

   Radera
 55. Grönt, grått och brunt. Djurtema. Bra förvaring. Stor lekyta. Vinner jag kommer sonens rum att rustas upp och bli världens bästa rum. Inspirationen kommer från Nordsjös Skogsmulle-rum (http://www.nordsjo.se/inspiration/skogsmulle/).

  Hälsar, Hanna
  hannaborglund@gmail.com

  SvaraRadera
 56. Då vi nu bygger barnrum bara, det färgglatt ska vara. Nordsjö färg på yt skikt allt blir bra på sikt. Nu hoppas vi för 8 barns skull så de i sina rum får leka kull!

  Kram TrollMorsan Mamma Till 9 Troll

  SvaraRadera
 57. När vi nu efter månader av renovering äntligen flyttat in i vårt 20-talshus inser jag att vi helt glömt bort sovrummet! Renoveringstrött plånbok skulle bli jätteglad för fina vinsten. Drömmer om att vakna upp med fin färg på de nu så kalla, kala och kärlekslösa väggarna.

  SvaraRadera
 58. Efter en vattenläcka i lägenheten ovanför våran har det smugit sig ner fukt till oss.. som vi såklart upptäckte nu lagom till att vi bestämt oss för att lägga ut lägenheten till försäljning. Så först och främst behöver vi spackla och måla om de väggar och tak som drabbats av fukten.
  Så skulle jag ha turen att vinna dethär presentkortet skulle jag använda det till spackel, takfärg och väggfärg.

  SvaraRadera
 59. Fixar och donar i huset som vi köpte för ett år sedan. Gillestugan behöver nytt golv och detta presentkort skulle vara ett välkommet tillskott! Nordsjö idé och design har massor av bra och fina produkter och jag skulle verkligen förvalta vinstsumman väl! Håller tummarna :-)

  SvaraRadera
 60. Jag skulle välja snickerifärg i djupt ceriserosa och måla om ett bord. Alla behöver lite färgklickar hemma!


  pamela_saarelainen@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Jag skulle åka till min favoritaffär (http://www.nordsjoidedesign.se/index.php?affiliate=80) och införskaffa en ljust grå färg och måla vår hall. Den caffe latte färg vi inköpte på samma ställe för snart fem år sedan känns inte längre lika... kul.

  SvaraRadera
 62. Jag skulle ge presentkortet till mina föräldrar som har ett gammalt hus med renoveringsbehov. Eftersom de är pensionärer så har de begränsade ekonomiska resurser att renovera och detta skulle vara till stor hjälp för dem.

  SvaraRadera
 63. Jag skulle köpa flera liter av färgen "Tender Coal", och måla hela vår sommarstuga invändigt, så den inte längre känns som en furubastu!;)

  SvaraRadera
 64. hej
  skulle ge vinsten till sonen på 21 år så att han kan få piffa upp sitt rum då han han har mintgrön tillsammans med pippi långstrumps bård inte så roligt men dags att förnya så hoppas på turen
  Titti skarp

  SvaraRadera
 65. Titti skarp tittifairlane@hotmail.com

  glömde lämna min mail

  SvaraRadera
 66. Lätt! Min 4-åriga dotter har en stor önskning inför jul - att få måla eller tapetsera sitt rum. Hon kollar alltid på Svt´s "Fixa rummet" och blir inspirerad. Hon skulle få välja fritt och vi skulle spackla & måla väggarna samt måla taket med någon spärrfärg. /Lisa

  SvaraRadera
 67. Jag skulle använda presentkortet till att göra om sovrummet. Jag och min man har äntligen enats om en färg till sovrummet - ljusgrått ska det bli. Färg eller tapet. Under julhelgerna är det planerat att göras om så ett presentkort hos Nordsjö skulle passa fint.

  SvaraRadera
 68. Åhh, det skulle bli sovrummet!! Färg till tak och gardrobsdörrar. Oj va kul!!!

  anna.lindeqvist@gmail.com

  SvaraRadera
 69. Jag skulle tapetsera om min hall! den behöver mer färg och mönster! :)

  frida.westergren@live.com

  SvaraRadera
 70. Hej ! :)

  Åh vi totalrenoverar en 1700-tals gård så ett presentkort skulle vara mycket välkommet !! Vi har 210 kvm hus att tapetsera ;)

  Tack för en bra tävling! :)

  frida_hohlfalt@me.com

  SvaraRadera
 71. Emilia Månsson19 december, 2012

  Jag skulle använda presentkortet till min nya lägenhet, behöver fixas och donas där lite och som student är det ganska dyrt!


  e-emiliaa@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. 1. Vi har ganska nyss gjort i ordning i barnens rum och skulle nu vilja göra om i vårat sovrum. ( Det ligger mest bebisprylar överallt då våran yngsta sover med oss )
  vi har inte tapetserat sedan vi flyttade hit för sju år sedan så nu vill vi sätta våran prägel på det!

  marcco_@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Önskar få all furu bort,
  vad passar då bättre än ett presentkort.

  lina.wiss@hotmail.com

  SvaraRadera
 74. Mitt potentiellt mysiga syrum i senapsgult & grönt är allt annat än skönt.
  Önskar kreativ inspiration i form av helt ny väggdekoration.
  På mina bara knän ska jag be, anropar därför Nordsjö Idé & Designs önskefe.


  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 75. Jag skulle köpa färg till vår glasveranda som vi ska börja bygga i vår. Detta projekt har jag väntat på i 20 år.

  e.avemo@telia.com

  SvaraRadera
 76. Jag skulle köpa färg och tapeter till mina föräldrar så de kan börja fixa och feja i deras hus. De har inte gjort om där sedan de byggde huset för snart 30 år sedan!!! Och de skulle verkligen förtjäna en liten vinst :)

  Maria
  hatti_fnatti@hotmail.com

  SvaraRadera
 77. Mitt sovrum skulle få ett lyft med en ny modern kulör.
  Bäst att passa på medan man är vid någorlunda god vigör ;)

  // Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 78. Jag ska renovera om mitt badrum och skulle behöva färg och annat!

  SvaraRadera
 79. Vilken DRÖM TÄVLING O DRÖM VINST.. VILL PIFFA TILL VÅRAT GRYMT TRÅKIGA KÖK MED BLA EN FONVÄGG...jag spenderar all min lediga tid där inne för älskar att baka o laga mat till min lilla familj

  chanette81@hotmail.se

  SvaraRadera
 80. Jag skulle direkt sticka till NORDSJÖ IDÉ & DESIGN butiken här i Lund... för jag vet av erfarenhet att jag där skulle få både inspiration, hjälp och goda råd för hur jag ska förvandla mina fula väggar till en harmoniskt samspel.

  SvaraRadera
 81. Jag skulle med detta presentkort handla, tapeter för att sovrummet omvandla. mönster ska det vara, i alla färger klara. Min sambo hade fått sig en extra klapp, att med händerna vara rapp. För tapetsera är inte min starkaste sida, så han får för skönheten lida. :)

  / Frida
  Frida.Norman@spray. Se

  SvaraRadera
 82. Jag skulle tapetsera om väggen i mitt vardagsrum eftersom min katt vässar klorna och har förstört tapeten. Ha det gott, mvh
  evamarie.ljungberg@spray.se

  SvaraRadera
 83. Jag skulle göra om på min minsta sons rum, han har inget eget än. Hans rum är nu ett kontor med extrasäng

  SvaraRadera

 84. 4-åringen säger att han inte vill ha en trasig tapet med kaffe på att han vill ha en fin blå färg som havet"

  Så det skulle han få :-)

  oberg_lisa@hotmail.com

  SvaraRadera
 85. Jag skulle välja att renovera mitt scraprum,
  annars vore jag väl dum..
  Gröna tapeter med nallar på bården,
  inte konstigt att man tappar tråden!
  Så jag vill se vad man med Nordströms produkter kan göra
  och om resultatet mina vänner och alla andra skulle få höra!!!

  SvaraRadera
 86. Oj oj oj vilken möjlighet! Jag skulle använda vinsten till ett bidrag till vårt till hösten nylevererade hus, som kommer omålat. Husfadaden blir vit eller möjligen ljusgrå. Helena Oscarsson

  SvaraRadera
 87. Jag skulle köpa ny färg för för att rätta till det.. hm, lilla misstaget i hallen här hemma. Målade den knallröd och det passade inte alls där tyvärr! Får skylla på gravidhormoner då jag var höggravid när denna tabbe gjordes :P Nu vet jag bättre så låt mig måla om nu, snälla ni :))

  Kram Matilda

  SvaraRadera
 88. Och min mejladress är: matilda-pettersson@hotmil.com

  SvaraRadera
 89. Jag skulle köpa färg och måla om min sons rum. Vi har inte gjort något med det rummet sedan han flyttade in där. liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 90. Jag skulle fixa till största sonens rum. Just nu har han lila i två olika nyanser på väggarna. Coolt när man är 6 år och väljer att ha favoritfärgen på väggarna, mindre coolt när man blir 13 i februari och inte gillar lila längre :(
  Det han ska ha eloge för är att han snällt väntat på sin tur och låtit både lillebrors rum och pysselrum gå före. Han är verkligen värd ett nytt rum
  Mvh Maria N
  maria3-@hotmail.com

  SvaraRadera
 91. Hej! Skulle ta o göra iordning rummet som Gud glömde. Närmare bestämt tvättstugan som det inte har gjorts något åt sedan 1971.Förutom att det står ny tvättmaskin o tumlare. Kram Liselotte

  SvaraRadera
 92. Jag skulle använda det till att fixa min femårige sons rum, han har redan bestämt sig för vilka tapeter osv han vill ha, så det blir enkelt att välja.
  Vi har inte tapetserat i något av våra sovrum sedan vi köpte huset, då det redan var nytapetserat (fast definitivt inte i vår smak). Tänkte att Theodor får gå först eftersom han börjar komma i ta-hem-kompisar-ålder :)

  j.vinsa@bredband.net

  SvaraRadera
 93. Jag vet precis vad det skulle gå till!

  Vår ena köksvägg har varit gul sedan vi flyttade in. Inte för att gult alltid är som ramsan: FULT. Men det passar verkligen inte i vårat kök.
  Har sett flera färger som skulle passa helt underbart.

  Om det blev pengar över skulle ena barnets också gula sovrum bli någon mysigare färg. Hon störs inte så mycket, och tycker själv det främst är köket vi borde fixa. Men jag tror hon skulle uppskattat något annat.

  Mvh,
  Liv van leuven
  elvl@tele2.se

  SvaraRadera
 94. Vårt hus är byggt -78, så vi håller på att måla om allt det mörka bruna till vitt. Så färg behövs lite här och där, men högsta drömmen just nu är att få stora hallen i vårt hus ljusare!
  Mvh Linnea

  linnea@lestander.biz

  SvaraRadera
 95. Om jag vann skulle jag definitivt göra om vårt sovrum! Det är över tolv år sedan vi gjorde någonting sist och det syns! Åh, vad jag ska hålla tummarna hårt nu! Vill få det fint, rofyllt och lite romantiskt där :)

  annapagronkulla@live.se

  SvaraRadera
 96. Hej!
  1. Oh jag vet precis vad vi skulle använda färgbidraget till! Vi har ett badrum från 60 talet som har gult mosaikgolv. Väggarna är vita halvkaklade och sedan är det den mest galna tapeten som är Kinainspirerad i svart och rött....Kan du se kombinationen framför dig?!! Nej - det är helt galet!!!!! Alla som besöker oss får ett sig ett gott skratt över tidigare ägarens färgval! ;-)!
  Vi skulle def måla i en nyans för att känna harmoni i badrummet!

  God jul önskar Sus

  SvaraRadera
 97. Jag och min man ska faktiskt flytta till Sverige, från Finland, och vi har köpt en lägenhet som behöver renoveras för att den ska kännas som vårt hem. Så vi skulle verkligen uppskatta och behöva presentkortet. :)

  catharina.lassas@gmail.com

  SvaraRadera
 98. Jag skulle ta tag i och börja fixa till 'skräprummet' vi har. Här behövs massor av ny härlig färg, just nu är väggarna syrénlila och taket grönt. Det kan bara bli bättre!

  Anna-Karin

  SvaraRadera
 99. Om jag presentkortet vinner
  så kanske jag mitt nyårslöfte för 2012 hålla hinner!
  Tre rum ska trollas till fyra,
  med detta projekt i tankarna jag slitit som en myra!
  Ett presentkort skulle inspirera och motivera,
  så kanske i alla fall ett rum blir målad, en utav flera!
  Färg, form och fix,
  nej, till denna drömvinst säger jag inte nix!

  Ha en bra dag!
  //Magnus

  soder76@spray.se

  SvaraRadera
 100. Jag läste för ett tag sedan om Nordsjös nya snickerifärg som ska vara extra slittålig. Jag blev helt lyrisk då jag gärna köper gamla möbler och målar om. Jag har dock inte hittat någon bra färg som tål barnens lekar men hyser hopp till en vinst här som jag skulle lägga helt och hållet på Superfinish V 5 och 40. Det går åt mer färg än man tror till alla projekt.

  SvaraRadera
 101. Vårt vardagsrum behöver fräschas upp genom att måla väggar & öppen spis vita samt gärna ett nytt golv då barnens framfart syns alldeles för tydligt... Så ett presentkort hade varit perfekt för att ta tag i detta projekt!

  elwira76
  mariaelwiraandreasson@hotmail.com

  SvaraRadera
 102. Har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/19/lucka-19-hos-its-a-house-1912/

  SvaraRadera
 103. 1 - Om jag hade äran att vinna presentkortet skulle jag använda det till färg att måla om lägenheten med. De nuvarande tapeterna är alla i starka färger, slitna sedan tidigare inneboende så jag skulle hemskt gärna vilja måla om. Inte bara för min skulle utan för min pojkväns med, så vi båda känner oss som hemma och får göra lägenheten till vårt.

  Hälsningar,
  Emma
  emmlin@hotmail.com

  SvaraRadera
 104. Underbar tävling!!
  Då pengarna tagit slut till vårt projekt i vår lägenhet önskar jag inneligt att jag blir vinnaren. Sovrummet har fått true lavendel och light aqua. Jag vill med pengarna liva upp barnens rum och båda kök och vardagsrum ska få en ny färg!

  MVH
  Mikaela (mikaela_larsson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 105. Liten blir en dag stor och det lila barnrummet med månar och stjärnor är väl inte vad en tonåring längre vill ha.Nu kanske vi kan ha chansen att vinna och ge den "lilla" ett nytt rum som passar en ung "kvinna"

  Mvh Karin Synnergren
  karin.87153@telia.com

  SvaraRadera
 106. Presentkortet skulle användas till bastun med tillhörande relaxrum som vi håller på att bygga i vår källare! Det som tidigare var ett pannrum har redan börjat förvandlingen men det finns mycket kvar att göra! Närmast på tur ska vi måla tak och väggarna i relaxrummet. Inspiration finns det gott om på hemsidan så nu gäller det bara att kunna välja!

  ollelehto@hotmail.com

  SvaraRadera
 107. Vi skall riva vårt gamla kök och göra ett eget mysigt rum till två av våra barn under början 2013, så detta presentkort skulle vara till nytta för väggar, tak eller golv. En mycket bra start för att vi skall kunna göra klart!
  Julhälsningar
  Jill
  jill.bua@rocketmail.com

  SvaraRadera
 108. FÄRG! har köpt färg i "lågprisbutiker" och det är KASST! Blir inte bra. Bara flammigt och dant. Därför skule jag framför allt satsa på bra färg när jag använder presentkortet.
  erikanordin@live.se

  SvaraRadera
 109. Hej!

  Skulle jag vinna presentkortet skulle jag först och främst slipa trägolven som ligger gömda under gräsliga plastmattor i vår nyköpta västerbottensgård. Sedan skulle jag botanisera bland alla kulörer man kan måla eller olja in breda plankgolv!

  speedo_80@hotmail.com

  SvaraRadera
 110. jag, som längtar efter sommaren, skulle lägga varenda krona på lackfärg till utemöblerna. Tänk att ha de färdigmålade i pigga, sommriga härliga färger när våren äntligen är här!

  alavaara@hotmail.com

  SvaraRadera
 111. Vi behöver sååååå renovera våra badrum så det skulle passa bra ;))

  SvaraRadera
 112. Jag skulle så härligt glatt ge denna julklapp till min mor.
  Hon bor i ett gammalt slakthus, alltså mycket betong däri :)
  Köket balanserar på en helt otroligt skör tråd till kollaps. Det är inte konstigt att hon inte sover bra, med tanke på allt runtom. Foder som saknas, isolering som syns, hemska missfärgade träpartier i varje fönster, plastmattor från 70-talet med hål, revor, saknade bitar etc. Det finns ingen ände på allt som skulle behövas göras.
  Men med färg kommer man i.a.f. långt, och blir det lite mer harmoniska färger, så brukar ju bollen vara i rullning för att komma igång.
  Jag skulle slipa, spackla och putsa, och även dra in lillasyster i det hela. Det skulle vara så härligt att få ge mamma lite ro i sitt slakteriruckel;)

  SvaraRadera
 113. Hej!
  Skulle välja att måla väggarna i matrummet med "White Snow 1134"för pengarna.
  Nu finns där gamla smutsiga mörka väggar,som gör att trivseln uteblir.
  Tycker namnet "White Snow" är vackert och passar ju in nu i vintertiden.

  Hälsningar Gunilla
  gunilla.hem@gmail.com  SvaraRadera
 114. Jag skulle använda presentkortet till att måla tak och vägg i hallen nere i källaren.

  annelie.nordin@hotmail.com

  SvaraRadera
 115. Vår trapp av furu med väggar av furupanel från källare till övervåning behöver förändras! Jag önskar mig färg från Nordsjö ide & design. En ljus varmgrå nyans på väggar och lite fix med trappan skulle göra trappen fin. Det skull förvandla huset från bastu till herrgård!
  /Kicki
  Kristina.a.johansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 116. Ett presentkort vill jag ha
  det vore väldigt bra
  Kök är prio ett
  om det har vi länge trätt
  Men nu är det fruktansvärt fult
  kanske kan det bli ett nytt i gult?!

  SvaraRadera
 117. Vi håller på att helrenovera så det här hade verkligen varit en toppenvinst!! Färg, färg och färg i massor :)

  SvaraRadera
 118. Vi renoverar hallen nu och får hem golvet i veckan. Skulle vara så uppskattat med detta presentkort då vi länge pratat om just Nordsjö Idé & Design. Vi behöver måla om taket! Samtidigt vet vi inte hur det blir med tapeter, kanske ska vi måla väggarna istället - perfekt med detta presentkort.

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 119. Å ja skulle måla om en vackert träskåp som står å skäms i hallen! Det blir tyvärr bort prioriterat nu pga ny pelletsbrännare å snordyrt vattenfilter! Hoppas med detta presentkort kunna få upp skåpet på prioritetslistan igen :)

  Mvh Liza
  Lizai84@hotmail.com

  SvaraRadera
 120. Skulle tapetsera om vår hall som nu har en alldeles för mörk färg med tanke på hur liten den är. Ljust och fräscht vill jag ha så att den upplevs rymligare.

  Katarina
  keea_k@yahoo.se

  SvaraRadera
 121. Jag skulle ta bort den gräsliga tapeten vi har i hallen och måla/tapetsera det. Sen skulle jag även slipa och måla alla gamla fula möbler vi fått ärva nu när vi flyttade själv så att vi kan få det lite fint och hemtrevligt här hemma någon gång! :)

  caroliinea@hotmail.com

  SvaraRadera
 122. Jag skulle använda pengarna till att tapetsera minst en vägg i mitt urbota tråkiga sovrum med en fantastisk tapet och köpa en skvätt färg att måla över en tomteröd fondvägg i köket! :)

  Johanna

  johanna.olofsson.85@gmail.com

  SvaraRadera
 123. Jag skulle tapetsera om barnens rum med åtminstone varsin fondvägg - nu är det bara trista målade väggar med väv - inte det minsta insprerande.

  asa101@hotmail.com

  SvaraRadera
 124. Jag är gärna med och tävlar, och skulle använda pengarna till att tapesera i min dotters rum som har så otroligt tråkiga och slitna tapeter.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 125. Jag är med. Vi skulle nog förmodligen använda det till att antingen göra om vardagsrummet eller trappen :) Båda är i lika stort behov :)

  mvh jessamy_@hotmail.com

  SvaraRadera
 126. Utan tvekan skulle jag lägga varenda liten slant på att göra min sons rum till ett riktigt mysigt och fantasitriggande sagokrypin!
  Han blir snart 18 månader och har redan visat att han är otroligt kreativ och självklart vill jag på alla sätt uppmuntra honom till att fortsätta så. :)
  Ett "nytt" rum tror jag skulle kunna hjälpa till mycket på traven.
  Oj, så vi hoppas nu!! :)

  SvaraRadera
 127. Vi har precis köpt ett gammalt hus(byggår 1915) och vår stora dröm är att varsamt återställa det i sitt forna skick! Vi kommer ta det bit för bit, men det vi skulle behöva allra mest just nu är färg och tapeter, jag drömmer om att få ha tapeten "Pigkammaren" i köket, som i dagsläget har bastupanelsklädda väggar..Vi har köpt vår dröm och det bara kliar i fingrarna att få sätta igång och göra det vackert igen!

  SvaraRadera

Annonser: