tisdag 18 december 2012

You can do anything but not everything

Foto: Mogihome

Bläddrade igenom mitt Instagramflöde nu ikväll och kände mig hyfsat träffad när jag såg den här kudden. You can do anything but not everything - lite pinsamt för en engelsklärare att inse att jag har blandat ihop dessa två ord en aning. Det har varit lite för mycket everything nu ett tag om man säger så. Att det alltid kommer att finnas mer att göra än vad man har tid till är ett faktum vi helt enkelt bara får acceptera. Ingen lätt sak. Men nödvändig. Tiden kommer aldrig att räcka till. Punkt. 

Ett sätt för mig att klara av att hålla många bollar i luften samtidigt är att jag fokuserar på en boll i taget. När jag läser godnattsaga med barnen så är det det jag fokuserar på till 100% och stänger ute alla andra tankar. Till exempel. Men hur bra jag än tycker att denna strategi är så når den sin gräns den med. Kanske dags att se på mitt liv ur ett nära döden perspektiv för en stund. Vad är det egentligen det viktiga i det stora hela?

Tack @johannas3 för en välbehövlig tankeställare! 


Svenska Mogihome var en ny bekantskap för mig men efter att ha kikat igenom deras sortiment så misstänker jag att vi kommer att få se mer utav dem framöver. Fina produkter till humana priser - ett par inspirerande produktbilder och en snyggare hemsida skulle dock inte sitta fel. Jag tror minsann att det här bäddsetet får bli en försenad klapp från Tomten till min lille W. 

4 kommentarer:

 1. Kloka tankar! Att vara 100% i det man gör är definitivt något jag kan bli bättre på, tror som du säger att det är en jättebra strategi. Får nog bli mitt nyårslöfte 2013!
  Det där bäddsetet var ju toksnyggt! Vill jag också ha till vår säng!


  SvaraRadera
 2. Ja, ibland får man stanna upp lite grann. Den där kudden... /L

  SvaraRadera
 3. Verkligen! Och så bra det budskapet sitter just nu, de sista dagarna innan jul. Det enda som vi bör hinna med nu är att hinna njuta. Av allt runtomkring oss.

  SvaraRadera
 4. Mycket viktig insikt som sänker stressnivän direkt! ;) Kram

  SvaraRadera

Annonser: