måndag 12 november 2012

Julstjärna DIY


Too many ideas, too little time. 

Ja oj så det talesättet stämmer in på mig. Och jag börjar misstänka att hur mycket tid jag än hade så skulle den inte räcka till för allt jag vill göra. Den gångna helgen var absolut inget undantag. Den mentala listan på saker som skulle hinnas med var lång men som i ett trollslag var helgen förbi och listan hade knappast krympt. Snarare växt. Mycket mystiskt det där. 

Ett av alla projekt jag hade tänkt hinna med var att göra en sådan här fin julstjärna av ett par vindpinade pinnar. Men jag har fått lov av holländska Lekker Fris att låna hennes bild så att ni kan inspireras i god tid innan 1:a advent i alla fall. Skulle tro att trälim räcker för att hålla ihop stjärnan om man vill slippa förborra och ha sig.  

13 kommentarer:

 1. Åh, tack för tipset! Vi har MÄNGDER med ströläkt i vår gamla ladugård och de skulle ju passa ypperligt till en sådan här stjärna. Eftersom jag inte är så förtjust i sladdar som hänger utefter väggarna så får stjärnan placeras på golvet, eller varför inte utomhus mot husväggen? Bland andra juldekorationer? Än en gång, jättetack. Det här triggade igång min pyssellust :))

  /Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att höra!!! Näe sladdar ogillas så stående på golvet eller ett bord gör den sig nog alla bäst, eller som du säger - utomhus!

   Radera
 2. I used black/white rope from Divine Twine to tie them together! Very easy and looks nice!

  Thanks Karolina!

  XO

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh that's clever Miranda! I'll try that! And thanks again for letting me share your lovely DIY with my readers!

   Radera
 3. Oj, vilken läcker stjärna, jag tänkte kolla var du hade köpt den...=) Tack för tipset, hm, skall bara klura ut vad man skall använda för material!

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt! Tack för tipset!!!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker stjärna, tack för tipset :) kram Diana

  SvaraRadera
 6. Fin stjärna! Hittade även till din fina egen gjorda julbock från förra året. Hoppas det är ok att jag lånade en bild och länkade till din fina beskrivning.

  SvaraRadera
 7. Fin!! Sån vill jag också göra!:) Har du nåt bra tips på ljusslinga?

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Så fin stjärna! Och ljusslingan blev verkligen pricken över i =)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vad jag känner igen mig i det du skriver, för lite tid och en att-göra-lista som snarare blir längre och längre... ;-)

  Men jag hann äntligen göra en egen stjärna och använde varken lim eller förborrade, jag fäste ihop med ståltråd och det räckte fint. Gick på ca 10 minuter och var både roligt och enkelt när jag väl hittat grenar som jag var nöjd med ;-)

  SvaraRadera

Annonser: